Eeckhaut Bernard NV

Sinds 1974 uw partner in
grond - beton - afbraakwerken

Contact

Locatie
Klik op de kaart voor streetview

Contactgegevens

Eeckhaut Bernard NV
Meersbloem Leupegem 15
9700 Oudenaarde
  • tel
  • 055 38 89 57

  • fax
  • 055 38 87 29

Routebeschrijving

Komende van Gent: N60 richting Ronse volgen tot aan het kruispunt met N8, richting Kluisbergen nemen. De eerste straat rechts inslaan en die meevolgen naar rechts. Ons bedrijf bevindt zich aan de rechtse zijde van de straat.

Komende van Ronse: N60 richting Gent volgen tot aan het kruispunt met N8, richting Kluisbergen nemen. De eerste straat rechts inslaan en die meevolgen naar rechts. Ons bedrijf bevindt zich aan de rechtse zijde van de straat.

Komende van Kortrijk: N8 volgen tot in Leupegem. Voor het kruispunt met de N60, aan bandencentrale Lambrecht, links de industriezone inslaan. Deze straat meevolgen naar rechts. Iets verder aan de rechterzijde bevindt zich ons bedrijf.

Komende van Aalst: Aan het kruispunt met de N60 rechtdoor de N8 volgen. De eerste straat rechts inslaan en die meevolgen naar rechts. Iets verder aan de rechterzijde bevindt zich ons bedrijf.


Contactformulier

Indien u vragen of opmerkingen hebt, gelieve dan onderstaand formulier in te vullen. Er zal zo spoedig mogelijk iemand contact met u opnemen

Gelieve zo veel mogelijk velden in te vullenCaptcha